KO JE MISTERIOZNI MUŽ TIJANE DAPČEVIĆ? Bavi se poljoprivredom, a postoji samo JEDNA porodična fotografija!

Autor:

Zabava

24.06.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muž Tijane Dapčević je totalna misterija!

KO JE MISTERIOZNI MUŽ TIJANE DAPČEVIĆ? Bavi se poljoprivredom, a postoji samo JEDNA porodična fotografija!

Foto: printscreen

Pevačica Tijana Dapčević uživa u dugogodišnjem braku sa suprugom Milanom koga nemamo često prilike da vidimo u javnosti koja oduvek spekuliše zbog čega se on krije.

Međutim, Tijana tvrdi da ga ne krije, već da poštuje njegovu odluku da ga ne eksponira.

- Milan je čovek iz senke. On je prosto čovek koji nešto preterano ne voli da se slika. U fazonu je uvek: „Daj, nemoj da me stavljaš na Instagram!“. Dok smo još uvek radili zajedno, dok je on još uvek bio moj producent, on je uvek bio u fazonu da ja idem negde, a da se on ne pojavljuje nigde.

 

 

Poslednjih nekoliko godina, Milan je uplovio u novi biznis koji nema veze sa muzikom - poljoprivredu, u kome uživa.

- On se bavi poljoprivredom u poslednjih nekoliko godina,pa mi u šali kaže: “Jupi, konačno ne moram nigde da idem sa tobom i da se slikam. Jao, ne pitaj me ništa, samo dajem i dajem, razumeš me. Ali hvala Bogu, ove godine se očekuje prvi pravi rod, rekla je ona pre više od pola godine.

Foto: ATA Images

Tijana Dapčević

 

Osim što će orasi od jeseni biti jedan deo porodičnih prihoda, Tijana dolazak na plantažu koristi i u druge svrhe, kao što je izbacivanje viška energije.

- Možeš da ideš da mlatiš orahe, pa to oni lepo padnu, a onda ti ne treba ona mašina za trešenje koju si platio mnogo para. Onda sve to ide u mašinu za sušenje, tako da je dobro imati plantažu,priznaje pevačica kroz smeh.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading