OVO JE PRAVO LICE SANJE VUČIĆ: Pevačica izjavom o VULGARNOSTI na estradi šokirala, pa otkrila kakva je kada uhvati dečka u laži! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić otkrila kakva je kada uhvati partnera u laži.

OVO JE PRAVO LICE SANJE VUČIĆ: Pevačica izjavom o VULGARNOSTI na estradi šokirala, pa otkrila kakva je kada uhvati dečka u laži! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Sanja Vučić i Nenad Cicmil

Pevačica Sanja Vučić pojavila se na promociji albuma kod koleginice Sare Jo ,,Bez kontrole", a tom prilikom upitali smo je kada je poslednji put bila divlja, budući da je dres kos za žurku bio u tom ritmu.

- Divlja, juče sam nešto izdivljala, ali se trudim da budem sve mirnija, ali me nepravda istera iz takta, redovi u pošti, ne idem preko reda... - rekla je Sanja, pa nastavila o druženju sa Sarom:

- Mi se znamo još od 2015. godine, srećna sam zbog nje, posle decenije, smatram da je bilo vreme, preslušala sam u dahu ceo, meni se najviše sviđa ,,Glas", mislim da nema nijedan promašaj.

Foto: ATA Images

Ksenija Knežević, Sara Jo, Sanja Vučić

 

Odmah potom smo je upitali kada je bila divlja poslednji put kada je emotivni partner u pitanju, a ona je to shvatila na svoj način, te je prokomentarisala:

- Nisam u skorije vreme, nisam takva, ako uhvatiš partnera u laži, gledam da se dostojanstveno povučem, da ne bih prenaglila - govori Sanja. 

Foto: Instagram.com, Amig show printscreen

Sanja Vučić novi dečko

 

Za kraj razgovora, Sanja je prokomentarisala šta je po njenom mišljenju vulgarno na estradi u današnje vreme, pa je ona objasnila:

- Sve što je zaradilo pažnju, mislim da je sa ukusom, sve što je vulgarno, mislim da se stavlja u drugi plan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading