ISPOVEST IVE GRGURIĆ ZA REPUBLIKU! Nikad iskrenija o svom životu:Htela sam da radim u staračkom domu!

Autor:

Zabava

20.06.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre rijaliti-priče i raznih poslova kojima sam se bavila kao tinejdžerka privlačilo me je da pomažem starijima, tvrdi Hrvatica.

ISPOVEST IVE GRGURIĆ ZA REPUBLIKU! Nikad iskrenija o svom životu:Htela sam da radim u staračkom domu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Iva Grgurić

Pobednica "Zadruge 3" Iva Grgurić kaže da je kao tinejdžerka želela da pomaže ljudima u staračkim domovima, ali je životni put odveo na drugu stranu. Ona je u ispovesti za Republiku rekla da su svi u njenoj okolini govorili da to nije posao za nju i da će se kroz godine tek pronaći, pa tu želju nikad nije ostvarila.


- Moja velika želja bila je da pomažem ljudima u staračkim domovima. Nekako sam uvek imala veliku empatiju prema ljudima koji su stari i kojima ju u poznim godinama potrebna pomoć mlađih. Moji nisu bili za to, govorili su da tu priču treba da pustim i da još nisam sigurna u to čime bih htela da se bavim - počela je priču Hrvatica, pa je objasnila da je uvek zarađivala i da nikad nije bila tip devojke koja čeka da joj sve padne s neba:

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić biografija


- Imala sam još kao tinejdžerka radne navike. Nisam mogla da sedim kod kuće i uzimam novac od mojih, već sam gledala kako da zaradim svoj dinar. Sve što sam dobijala od dnevnica raznih poslova trošila sam na šminku, izlaske i ono što mi je potrebno. Bila sam buntovna, pa sam se u tom periodu svađala s roditeljima zbog svoje lude glave. Htela sam da odem da živim u drugom gradu. Oni nisu bili za to, pa smo se svađali, ali se to sve kasnije rešilo. Žao mi je što se u medije plasirala priča u kojoj se razglasilo su me se moji odrekli. To nije bilo tačno. To sam pričala i u rijalitiju.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Iva Grgurić otkrila je čime je želela da se bavi kao tinejdžerka

 

Grgurićka kaže da joj je posle poslova koja je redovno menjala rijaliti dobro došao zbog zarade i novog iskustva u životu, ali i da tamo nije stekla nijednog prijatelja.


- Pobedila sam u rijalitiju jer sam bila svoja i prirodna. Nisam htela da glumim, da budem žena lakog morala, pa sam zato mnogima i smetala. Ušla sam u "Zadrugu" zbog novca, normalno, ali, pre svega, jer sam htela novu avanturu. Ljubavi su se desile usputno, ali su kratko i trajale. Nakon što sam završila učešće ni sa kim iz te ekipe nisam ostala u kontaktu. Svi smo se rastali u okej odnosima, ali ti ljudi nisu bili moji prijatelji. Danas se ni s kim od njih ne čujem, ali se uredno javimo jedni drugima kada se na nekim događajima sretnemo - priča Iva i dodaje:

Foto: Instagram.com

Iva Grgurić o svom životu


- Danas imam svoj salon lepote i radim ono što volim. To mi je bila misija i uložila sam novac u sve što sam želela. Nadam se da ću u skorije vreme da proširim biznis i da ću da budem još uspešnija.

Ceo život mi je falio otac


Pobednica "Zadruge 3" kaže da joj otac ceo život nedostaje, a da joj najčešće pada na pamet kad prolazi kroz teške faze u životu.


- Mama i tata su se razveli kada sam imala samo dva meseca. Tokom detinjstva nisam imala očinsku figuru niti muškarca na kog bih mogla da se oslonim. Zbog toga mi je bilo teško jer su svakom detetu potrebni i majka i otac. Zato sam celog života tražila starije muškarce da bi mi nadoknadili to što mi je falilo kao devojčici. Valjda to tako ide. S braćom i sestrom se savršeno slažem. Smatraju me idolom, vesele se kada dođem u Hrvatsku da ih vidim. Ipak, bude mi teško kada gledam brata i sestru po ocu jer imaju ono što ja nikad nisam, a to je bliskost s njim. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading