MUŽ JE OSTAVIO SA DVOJE DECE I OCEM NA SAMRTI! Potresna ispovest poznate voditeljke, rekao je samo jedno i otišao kada joj je bilo najgore: ''Meni je teško, ne mogu više!''

Autor:

Zabava

19.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Milica Gacin otkrila je detalje bolnog životnog perioda.

MUŽ JE OSTAVIO SA DVOJE DECE I OCEM NA SAMRTI! Potresna ispovest poznate voditeljke, rekao je samo jedno i otišao kada joj je bilo najgore: ''Meni je teško, ne mogu više!''

Foto: instagram.com

Milica Gacin

Voditeljka kviza "Slagalica" Milica Gacin je u svojoj potresnoj ispovesti otkrila da je prošla kroz pravu životnu dramu nakon razvoda kada je ostala sa dve ćerke Hanom i Katjom i bolesnim ocem.

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je: "Ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao - ispričala je Milica i dodala joj je taj period bio posebno težak jer joj je i otac bio na samrti.

Foto: instagram.com

Milica Gacin o razvodu

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - istakla je voditeljka za Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading