MARTA SAVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM ZA ELENINOG DEČKA: Nazvala Mileta Kitića najboljim prijateljem, pa otkrila zašto je nervira!

Autor:

Zabava

17.06.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica najavila svoj veliki povratak!

MARTA SAVIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM ZA ELENINOG DEČKA: Nazvala Mileta Kitića najboljim prijateljem, pa otkrila zašto je nervira!

Foto: Republika

Marta Savić

Tea Tairović večeras održava svoj prvi solistički koncert za koji se jako dugo spremala. Očekuje se spektakl, a među prvima na Taš je došla njena starija koleginica, Marta Savić, koja joj je pružila podršku, pa najavila njihov duet:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Jako mi je drago, došla sam da uživam, a može da se očekuje i moj veliki povratak, ako već kažete da to publika jedva čeka - nasmejala se Marta.

Marta Savić se, takođe, osvrnula na odnos sa Miletom Kitićem, pa priznala da je njihova ljubav sve jača i jača, ali da s godinama menja oblik:

- On je prvenstveno moj najbolji prijatelj. Naša ljubav menja oblik, ali traje i dan-danas, nakon toliko godina. Znaš zašto me on nervira? Zato što me ne nervira, e to je. Mi imamo dva dueta za sada, mislim da je sledeći baš sa Teom, eto, neka bude tako - rekla je ona.

- A kakva si kao tašta? - pitali su je novinari.

- Vidi ovo... Još nisam tašta, pitajte me kad budem. Pitajte mog zeta - nasmejala se Marta.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading