Katarina Radivojević: Nisam udarila ni jednu ženu, "Emoušn" ima dokaze?!

Autor:

Zabava

18.02.2018

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je šokirala vest da je glumica Katarina Radivojević fizički nasrnula na organizatorku u toku snimanja serije "Urgentni centar", međutim, glumica sve to negira za razliku od vlasnika produkcijske kuće"Emoušn" Gorana Stamenkovića. Njihove priče su sušta suprotnost!

RepublikaFoto: twitter.com/svetrs
Katarina Radivojević

- Nije istina da sam udarila bilo koju ženu na snimanju serije „Urgentni centar“. Ovo kaže Goran Stamenković Goša, koji je u filmski svet zalutao kobnom greškom izazvanom tektonskim poremećajima i koje nam je tranzicija, nažalost, donela s muljem u kojem caruju mufljuzi. Ta tranzicija nam je iznedrila ovakvog producenta, što je jedan od razloga zbog kojeg sam, nažalost, napustila Srbiju. Ipak, tužbu ću sa zadovoljstvom podneti sudu, a za famoznog Gošu imam jednu poruku: „Sram te bilo! Zar je ovo način na koji pokušavaš da podigneš rejting? To se, dečko, podiže kvalitetnim sadržajem, koji se adekvatno plaća, a ti koji sebe nazivaš producentom si onaj koji je naš posao spustio na najniži nivo. Posebno je niska i podla neistina da sam udarila ženu u momentu kada spremam predstavu i radim na promociji ženskih prava. Vidimo se na sudu, nesrećni junače Skaj Viklerove posprdne rep pesme - saopštila je Radivojevićeva.

- "Emoušn produkcija", producentska kuća mnogih formata, između ostalog i gledane serije „Urgentni centar“, iznela je činjenice vezane za nemili događaj sa glumicom Katarinom Radivojević i njen fizički nasrtaj na našu koleginicu, i to u ublaženoj varijanti. Naš advokatski tim će sa svim dokazima, lekarskim izveštajima i svedocima preuzeti dalju komunikaciju van medija s relevantntim strankama. Svaki drugi komentar je izlišan - saopštili su iz "Emoušna" za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading