UHVAĆENA BIVŠA DEVOJKA PETRA STRUGARA: Evo šta u slobodno vreme radi glumica i voditeljka! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.06.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika otkrila je šta Anđela Lakićević radi u slobodno vreme!

UHVAĆENA BIVŠA DEVOJKA PETRA STRUGARA: Evo šta u slobodno vreme radi glumica i voditeljka! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

 

 

Glumac Petar Strugar bio je svojevremeno u vezi sa voditeljkom Anđelom Lakićević, a paparaco portala Republike ju je sada uhvatio u šopingu sa majkom.

Naime, njih dve su bile u jednoj radnji skuplje garderobe u prestonici i birale stvari, a da li su nešto kupile nije poznato. Kako Anđela radi kao voditeljka, nije isključeno i da je birala garderobu u kojoj će se predstavljati svojoj vernoj publici.

Foto: ST/D. KADIĆ

Anđela Lakićević

Podsetimo, Anđelu Lakićević publika je najpre upoznala kao učesnicu rijaliti programa "Parovi", a zatim i kao voditeljku tog istog šou programa. Ona je inače po profesiji glumica, a tokom studija je bila u emotivnoj vezi sa glumcem Petrom Strugarom i ljubav im je trajala oko dve i po godine.

Učešće u rijalitiju ju je koštalo angažmana u pozorištu, jer odmah po ulasku u rijaliti dobila otkaz iz svih predstava Njeno učešće u rijaliti programu je obeležila i ljubav sa Mikijem Đuričićem, koja nije potrajala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading