JANA UZELA PREKO 50.000 EVRA NA SVADBI! Pevačicu zasipali bakšišom!

Autor:

Zabava

12.06.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jana Todorović uzima bakšiš o kom mnogi mogu samo da sanjaju.

JANA UZELA PREKO 50.000 EVRA NA SVADBI! Pevačicu zasipali bakšišom!

Foto: E-stock

Pevačica Jana Todorović nosi epitet ''kraljica bašiša'', a svakim svojim nastupom to opravdava. Naime, ona je nedavno pevala na jednoj romskoj svadbi u inostranstvu, na kojoj je dobila nekoliko desetina hiljada evra.

- Jana je pre dve večeri nastupala u Berlinu na jednoj romskoj svadbi. Veče je proteklo kao po običaju, novčanice su letele na sve strane, jer je opšte poznato pravilo da se novčanik sam otvara tamo gde Jana zapeva - rekao je izvor za Alo, pa dodao:

Foto: Printsceen/Facebook

Jana Todorović, bakšiš na nastupima

- Njeni nastupi su izuzetno cenjeni, a samim tim i skupi. Ne može svako da ih priušti i to se zna. Cene se kreću i do nekoliko desetina hiljada evra, a konkretno ova svadba bila je unapred dogovorena po ceni od 30.000 evra.

Foto: instagram.com/janavip2011

Jana Todorović, kraljica bakšiša

- Suma od 30.000 evra je samo osnova. Pored toga, ona je uzela i veliku količinu bakšiša, koji nije mogao ni da se prebroji, te njegov iznos nije u potpunosti potvrđen, ali pretpostavlja se da prelazi 20.000 evra. Zvanice su je neprestano kitile novčanicama, pretežno onim od po 500 evra. Svakom pesmom je bacala u trans sve prisutne, a najveće oduševljenje je izazvala kada je zapevala stihove „Ostavi mi drugove za kumove“, te je tu pesmu pevala nekoliko puta tokom večeri - zaključio je izvor za pomenute medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading