"NEMA REČI UTEHE, SVE JE TEŽE I TEŽE" Potresne reči na dan godišnjice TRAGEDIJE Darka Radovanovića!

Autor:

Zabava

11.06.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava 12 godina od tragedijau kojoj je pevač Darko Radovanović izgubio život, a njegov kum uputio potrese reči!

"NEMA REČI UTEHE, SVE JE TEŽE I TEŽE" Potresne reči na dan godišnjice TRAGEDIJE Darka Radovanovića!

Foto: Facebook/DarkoRadovanovic

Pevač Darko Radovanović poginuo je u saobraćajnoj nesreći pre 12 godina. Naime, Darko je u tom trenutku bio jedan od najpopularnijih pevača kod nas, a tuga za pevačem među publikom ni danas ne jenjava.

Na Fejsbuk profilu Darkov kum Milan Mitković objavio je potresne reči, kao i fotografije pevačeve večne kuće:

Foto: youtube.com/AL HAMED

Darko Radovanović

 

- Nema reči utehe, 12 punih godina je od kad si nas napustio. Svaki dan teži, a da vreme nešto leči. Ne postoji to što tebe meni može zameniti ili utešiti. Nek ti je večna slava, amin - napisao je Milan Mitković na Fejsbuku. 

Nakon tragedije oglasio se njegov kum Milan Mitković koji govorio je o bolu koju oseća prema pokojnom prijatelju.

Tog kobnog dana, Darko i ja smo bili zajedno. On je otišao s menadžerom na tezgu, a njegova supruga Marija i ja smo otišli na svadbu. Nas dvoje smo sedeli u sali i Marija mi u tom trenutku priča kako su se ona i Darko upoznali baš u tom restoranu, objašnjava mi gde je bila bina, gde su sedeli, o čemu su razgovarali i meni ubrzo zvoni telefon. Zvao me novinar i rekao da je Darko poginuo. Čuo je muziku, a ja sam mu rekao da ne mogu da verujem kakve sve ljudi gluposti izmišljaju, jer sam se malo pre toga razišao s Darkom, spustio sam slušalicu. Posle deset minuta je ponovo nazvao da izjavi saučešće i kaže da je informacija tačna. To je bio šok! Neposredno pre toga, njegova žena je pričala detalje njihovog upoznavanja - pričao je Milan.

Foto: Printscreen Youtube CityRecordsOfficial

Darko Radovanović

 

Darko Radovanović i njegov menadžer Aleksandar Milošević, podsetimo, 11. juna 2011. godine, izgubili su živote, a do nesreće je došlo u trenutku kada je vozač "mercedes" karavana, oko dva kilometra posle Ostružničkog mosta krenuo u preticanje šlepera, ušavši u traku kojom su se tada, takođe u "mercedesu", kretali Milošević i Radovanović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading