BOBAN RAJOVIĆ ZAVRŠIO U GIPSU: Pevač se jedva kreće, vuče nogu za sobom!

Autor:

Zabava

11.06.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović završio je u gipsu!

BOBAN RAJOVIĆ ZAVRŠIO U GIPSU: Pevač se jedva kreće, vuče nogu za sobom!

Foto: Ata images

Pevač Boban Rajović danas je sleteo u Beograd, a kako prenose mediji, na aerodromu je šetao sa gipsom na nozi. Naime, Rajović je otkrio da je prilikom spota doživeo nezgodu, tokom koje je slomio nogu, nakon čega mu je stavljen gips. 

Foto: Republika

Boban Rajović

 

- Slomio sam nogu na snimanju spota, pokušavao sam da izigravam mladića. Skočio sam jako visoko. Nikada nisam imao povredu, a sada sam odradio sjajan nastup, skakao sam na jednoj nozi. Neki su se uplašili da neću doći, a ja sam rekao da sam najjači kada sam ranjen - izjavio je Boban Rajović za Blic. 

Podsetimo, pored toga što je za čak sat vremena produžio koncert, na kraju istog je organizatorima i volonterima Crkve Sveti Sava u Klivlendu rekao da mu je želja da istoj donira određeni iznos, nakon čega je priložio 5.000 dolara!

Foto: ATA Images

Boban Rajović

 

Ovim povodom pozvali smo Bobana, ali on nije želeo da govori na tu temu.

- Oprostite, ne bih pričao o tome. Za mene i moju porodicu to je intimna stvar, voleo bih da tako i ostane. Pozdravljam sve ljude sa kojima sam razmenio predivne emocije tokom turneje! Vama hvala na pozivu - poručio je popularni pevač.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading