POSLE SAOBRAĆAJNE NESREĆE glumac se više ne vozi autom!

Autor:

Zabava

16.02.2018

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć jedan od povređenih je i glumac Milan Vasić koji je odmah obavestio sve da su i njegovi saputnici i on dobro.

Foto: instagram.com/milan79
Milan Vasić

A tokom današnjeg dana je ponovo, ovoga puta preko svog profila na instagramu, svima javio da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. 

- Samo da javim svima koji brinu da sam dobro i da je prošlo najbolje što može. Hvala svima, ljubim vas - napisao je Vasić, a potom objavio još jednu fotografiju i pokazao da se od sada vozi samo javnim gradskim prevozom.

- Malo busom da se vozimo, samo da javim svima da sam dobro i da je prošlo najbolje što može. Hvala svima koji brinu - dodao je Vasić.

Foto: instagram.com/milan79
Milan Vasić

Kako je glumac otkrio medijima, odmah nakon nezgode svi su prevezeni na VMA gde su zbrinuti.

- Bio sam na VMA do 23 časa, ali sam se vratio kući nakon toga. Sitne su povrede u pitanju. Moglo je da bude jako opasno. Raduje me što niko nije ozbiljno povređen - izjavio je Vasić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading