ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JECA NA SAV GLAS NAKON GUBITKA BEBE: Usnimljena na tribinama kako roni suze, Gudelj odmah reagovao!

Autor:

Zabava

01.06.2023

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su pre samo nekoliko dana objavili tužne vesti, Anastasija i Nemanja jedno drugom su najveća podrška, pa je Ražnatovićeva odlučila da izabranika i sada bodri sa tribina!

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JECA NA SAV GLAS NAKON GUBITKA BEBE: Usnimljena na tribinama kako roni suze, Gudelj odmah reagovao!

Foto: instagram.com/printscreen

Anastasija Ražnatović

Fudbaler Nemanja Gudelj juče je igrao u finalu Lige Evrope u Budimpešti, njegov tim je odneo pobedu, a pevačica Anastasija Ražnatović se pojavila na tribinama. 

Iako su pre samo nekoliko dana saznali tužne vesti o gubitku bebe, Anastasija je odlučila da bude uz svog izabranika i bodri ga svim snagama, a društvo joj je pravio Nemanjin vozač, Rašid, koji je zabeležio emotivne momente.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

 

Naime, on je objavio snimak na kom Anastasija jeca i plače na sav glas, pa napisao da je "posle svega što se desilo ove godine, sve baš trebalo biti ovako".

Anastasija je još uvek poprilično ranjiva, s obzirom da je imala pobačaj u petom mesecu, a Nemanja joj je najveća podrška.

Nakon pobede koju je odneo njegov tim, Nemanja je objavio fotografiju sa terena na kojoj je napisao:

- Za nju, za njega, za tebe - napisao je Nemanja na španskom jeziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading