IVA GRGURIĆ STIGLA NA ŽURKU BEZ VERENIKA: Otkrila koji muškarac joj večeras pravi društvo, pa priznala kako se pijana vukla po Skadarliji!

Autor:

Zabava

31.05.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić zablistala na Storijevom rođendanu, otkrila da li je još uvek u vezi sa biznismenom Nemanjom!

IVA GRGURIĆ STIGLA NA ŽURKU BEZ VERENIKA: Otkrila koji muškarac joj večeras pravi društvo, pa priznala kako se pijana vukla po Skadarliji!

Foto: ST/Dragan Kadić

Iva Grgurić

Časopis Stori večeras je organizovao glamurozni događaj povodom 18. rođendana. Na ovom iventu u poznatom prestoničkom hotelu će biti preko 300 zvanica iz svih sfera javnog života, a neke su već počele da pristižu na crveni tepih.

Između ostalog, tu smo imali priliku da vidimo i porazgovaramo sa Ivom Grgurić, koja je zablistala u zelenoj satenskoj haljini, a ovim izdanjem Iva je objasnila zašto važi za jednu od najzgodnijih estradnih ličnosti ikada.

Iako su svi očekivali da će se Iva pojaviti pod ruku sa verenikom, Nemanjom Petoševićem, večeras se pojavila u društvu drugog muškarca:

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

 

- Večeras sam u društvu jednog poznatog fotografa, sa Nemanjom idem posle u jedan restoran, odlučila sam da mi večeras pravi društvo moj prijatelj, sa kojim sam nedavno napravila sjajne fotografije. Nemanja i ja nismo pravili nikakvu pauzu, jednostavno smo tako odlučili, da sada malo sama prošetam, a posle se on i ja nalazimo - rekla je Iva.

Iva se, zatim, osvrnula na svoje najgore pijanstvo, kojeg se uvek sa osmehom priseća, a drugarica je ovim snimkom drži u šaci:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- To je bilo pre dve godine, pričala sam već u jednoj emisiji, vraćali smo se iz kafane i ja sam morala bukvalno četvoronoške da idem - govorila je Iva kroz smeh.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading