VERICA ZA 1.500 MARAKA ODVELA MARIJU OD RAJKA! Jedva čekala da se prekine agonija, od Šerifovića uspela da se razvede kad mu je PLATILA!

Autor:

Zabava

20.05.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Šerifović otkrila je da je dobila razvod od Rajka Šerifovića nakon što mu je dala pare da otplati dugove.

VERICA ZA 1.500 MARAKA ODVELA MARIJU OD RAJKA! Jedva čekala da se prekine agonija, od Šerifovića uspela da se razvede kad mu je PLATILA!

Foto: Instagram.com

Dobro je poznato koliko Verica Šerifović i Marija Šerifović imaju blizak odnos i koliko su vezane jedna za drugu.

O odnosu Marije i oca Rajka Šerifovića se pričalo naširoko, a Verica je jednom prilikom otkrila detalje iz života sa Šerifovićem.

- Marija je bila mala, kada sam podnela papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla: ''Ma neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega'' - Verica je otkrila da je baš tada zbog Marije ostala u braku, a da je Rajkove dugove iskoristila kako bi se razvela:

Foto: ATA Images

Verica Šerifović

- Rajko je voleo da se kocka i jednog dana je došao kući i rekao mi: ''Moraš da mi daš pare.'' Ja skroz zbunjena, sedim u bademantilu i pijem kafu. Pitam ga: ''Kakve pare, a on mi kaže: Moram da vratim dug od  1.000 maraka,'' onda mu ja kažem da ću mu dati 1.500 maraka, ali da potpiše sporazumni razvod. I on pristane. Kaže da nema problema i da nazovem advokata... Moj plan je bio prvo da odemo kod advokata i potpišemo papire, ali je on nonstop govorio: ''Daj mi pare!'' Ja mu kažem: ''Polako, prvo izvadi ličnu kartu i potpiši.'' Potpisa se on, uze pare i ode. Ja žena razvedena. Našla se u čudu, taj osećaj, da li da plačem, da li da se smejem. Advokat me gleda i kaže: ''Vera, hoćete čašu vode?'' a ja ga pitam: ''A je l' mogu da dobijem neku kafu? I da me ništa ne pitate.'' Zapalila cigaretu, pila kafu, gledam oko sebe i pušim. Razmišljam, posle toliko godina da se ova muka ovako preseče - ispričala je Verica u jednoj emisji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading