KRVAVA I MODRA! Lice Tamare Đurić nakon operacije izobličeno, JEZIVE scene! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

20.05.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić u podlivima posle operacije.

KRVAVA I MODRA! Lice Tamare Đurić nakon operacije izobličeno, JEZIVE scene! (FOTO/VIDEO)

Foto: instagram.com/tamarastar89/pritnscreen/RTV Pink

Starleta Tamara Đurić nedavno je imala nekoliko estetskih operacija kojima je u potpunosti promenila lični opis.

Našla se na meti osuda i uvreda zbog novih promena, a kako nikome ne ćuti nikada, Tamara je podelila svoje snimke na kojima se vidi kako je izgledala odmah nakon operacije.

- E, bila sam i ružnija. Pre 13 dana - napisala je ona.

 

 

Tamara je u emisiji ''Amidži šou'' progovorila o komentarima koje dobija, kao i o operacijama kojima se redovno podvrgava.

- Da li sam nakaza? Kažu mi da izgledam i kao Avatar. Tvoj studio je prošle godine bio jako lep, ali si ga promenio. Nova godina, novi studio. Ja nisam promenila pol, zar ne? Idu godine, problemi, i malo sam samo korigovala. Kad sam ja u pitanju, postoji granica. Izgledam isto kao nekada. Ali generalno gubi se granica u svemu. Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti. Savetujem ženama da bolje ne kreću sa tim. To i jeste moj jedini porok, ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo, to je u redu. Dešava se da žene izgube kompas. Ja po svom mišljenju nisam preterala i ovo je ono knap - istakla je Tamara.

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Tamara Đurić nakon operacija

Podsetimo, nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija na kojoj se vidi kako je Đurićeva izgledala pre svih estetskih korekcija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Laza

20.05.2023 09:28

A kada je njeno lice bilo lepo pa je sada izobliceno?

Džomko

20.05.2023 15:30

Ne mogu da verujem da neko svesno ovoliko povređuje sebe a nije svestan da je ružniji nego pre ovakvog mučenja... Žena je očigledno MAZOHISTA