DUŠA NE MOŽE DA PEVA: Vanja Mijatović zbog tragedija u Srbiji i dalje NE NASTUPA, otkazala tezgu na svadbi u komšiluku!

Autor:

Zabava

19.05.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je duboko pogođenja tragičnim događajima u našoj zemlji!

DUŠA NE MOŽE DA PEVA: Vanja Mijatović zbog tragedija u Srbiji i dalje NE NASTUPA, otkazala tezgu na svadbi u komšiluku!

Foto: Printscreen TV Pink

Pevačica Vanja Mijatović donela je odluku da otkaže sve predstojeće nastupe zbog tragedija koje su Srbiju zavile u crno, uključujući i jedno venčanje u Severnoj Makedoniji

- Naša zemlja se suočila sa neverovatnim tragedijama koje su me veoma pogodile. Zbog toga sam odlučila da otkažem sve nastupe, uključujući i tezgu na jednoj svadbi u Severnoj Makedoniji. Duša nije mogla da peva zbog tolike tragedije. Međutim, sa druge strane, oni možda nisu uspeli da me razumeju. Moguće da su bili iznervirani, ali ja ne želim da sudim - rekla je pevačica za Kurir.

Republika

Foto: Printscreen/KURIR TELEVIZIJA

Vanja Mijatović

Kako je istakla, iako je bila svesna da će njena odluka izazvati razočaranje i nezadovoljstvo, donela je odluku koju je smatrala ispravnom i ljudskom. Naša zemlja se i dalje oporavlja od dva masakra koja su se dogodila početkom maja, a mnogobrojne Vanjine kolege i dalje ne žele da nastupaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading