MARINA ZA JEDAN STIH NEDINE PESME DOBILA PREKO 100.000 EVRA!

Autor:

Zabava

07.05.2023

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden otkrila je detalje pisanja jednog od njenih najvećih hitova.

MARINA ZA JEDAN STIH NEDINE PESME DOBILA PREKO 100.000 EVRA!

Foto: Youtube/ RTV Pink Official

Pevačica Neda Ukraden u svojoj višedecenijskok karijeri ima niz hitova kojima se može pohvaliti, a za pesmu ''Zora je'' se može reći da je njena lična karta.

Naime, muziku za pesmu 1985. godine je napisao Đorđe Novković koji je imao ideju da se pesma zove ''Milan labud'', ali kako se Neda tada razvodila od supruga Milana, nije dozvolila to.

Foto: ATA Images

Neda Ukraden

Neda je svojevremeno otkrila da je u pisanju teksta učestvovala i Marina Tucaković koja je dodala samo jedan stih za koji je dobila preko 100.000 evra.

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih doneo više od 100 hiljada evra - rekla je ona svojevremeno za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading