BIKOVIĆA UPROPASTILA DEVOJKA?! Aglaja: S njim sam jer volim HULIGANE!

Autor:

Zabava

13.02.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narodu je poznata ona stara: "Čuvaj se onoga što ti žena misli", a glumca Miloša Bikovića upravo je zadesilo ovo. Naime, njegova devojka, ruska glumica Aglaja Tarasova za tamošnje medije otkrila je zbog čega je u vezi sa popularnim glumcem i iznenadila sve:

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

- On je Srbin i time je sve rečeno! A mene su uvek privlačili huligani, baš takvi, s lukavim sjajem u očima... - kazala je Tarasova i time nasmejala mnoge, ali kako je reagovao Miloš kada je saznao, nije poznato.

Aglaja Tarasova se zaista ne plaši Srba, s obzirom na to da je prošle godine u julu boravila s Milošem u Beogradu kada su zajedno prisustvovali svadbi Bikovićeve koleginice s klase Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodorića.

 

 

Međutim, ono što smeta ruskoj glumici su obožavateljke njenog dečka, koje je često uznemiravaju, a ona je pronašla način da se s njima izbori:

- Na društvenim mrežama teško možete da nađete konstruktivnu kritiku, ali na negativne ispade se trudim da ne obraćam pažnju. Nekad jednostavno blokiram ljude. Recimo, kad vidim da neka devojka, najčešće Miloševa obožavateljka, ispod 50 mojih fotografija napiše nešto ružno, ja je jednostavno blokiram. Čini mi se da tako sačuvam njenu energiju i životnu snagu - izjavila je Aglaja koja sa Milošem glumi u njihovom najnovijem filmu "Led" čija je premijera zakazana za Dan zaljubljenih.

RepublikaFoto: Promo foto
Film "Led", Aglaja Tarasova i Miloš Biković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading