BOLESNA SLAĐA TRAJKOVIĆ TEGLI 50 KILA, A SIN STOJI I GLEDA: Đani pretrgao od straha!

Autor:

Zabava

29.04.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Trajković na mukama nakon operacije!

BOLESNA SLAĐA TRAJKOVIĆ TEGLI 50 KILA, A SIN STOJI I GLEDA: Đani pretrgao od straha!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Slađa Trajković bi za svoju decu život dala, pa zato i ne zamera sinu Milošu što je nije sačekao u aerodromskoj zgradi i poneo prtljag do prilično udaljenog parkinga. 

Ovako, sama je morala da tegli preteške kofere, a ni ćerka Sofija nije mogla da joj pomogne, jer se borila sa svojim prtljagom. Za to vreme, naslednik je opušteno čekao pored auta, spreman da samo utovari kofere u gepek. 

Foto: printscreen/instagram

Slađa Trajković i Đani Trajković

 

Posle operacije kancera, kada su hirurzi Slađi izvadili bubreg i deo rebra, svi u porodici su igrali oko nje dok nije stala na noge, ali ni tu nije bio kraj mukama. Opet su se prepali pre nekoliko meseci kada ju je umalo ubio tramb, pa je završila na hitnoj operaciji ugradnje stenta. 

E, tada se Đani načisto slomio od brige, ne da Slađi ništa da radi, sve joj prinosi i donosi i samo ponavlja da ne zna kako bi živeo bez nje. Čovek se prepao da ne ostane udovac, čini sve da mu se žena oporavi, pa je nedavno odveo i na odmor da zaboravi na sve muke i stres. Iako je i on vrlo blag i dobar otac, nema sumnje da će sina podsetiti da o majci mora da vodi računa iako ona tvrdi da je sada zdrava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading