NJIH VODI NA EVROVIZIJU: Luke Black otkrio sa kim ide u Liverpul, pa se obratio hejterima! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.04.2023

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Ivanović se osvrnuo na negativne komentare i otkrio kako se sa istim nosi!

NJIH VODI NA EVROVIZIJU: Luke Black otkrio sa kim ide u Liverpul, pa se obratio hejterima! (VIDEO)

Foto: Republika / D. KADIĆ

Luk Blek

Srbija je danas ispratila Luku Ivanovića u Liverpul, gde će nas predstavljati na Evroviziji, sa pesmom "Samo mi se spava", a on se još jednom obratio podršci i zahvalio za priliku koja se dobija samo jednom u životu:

- Nisam imao pojma ni o čemu, ni kako će ići ta predaja nagrade, nisam znao ni za zastavu, mislim da je bolje tako, kad se ništa ne zna. Konstrakta mi je dala savet, pošto ćemo svi brzo proći, da uživamo u trenutku i osetimo tu atmosferu, da zapamtim publiku, scenu... Ja još ne mogu da verujem da se sve to dešava - govorio je on.

Foto: Republika / D. KADIĆ

 

- Mislim da ću imati više samopouzdanja, meni je nastup u Srbiji mnogo prirastao srcu, sada će to biti na mnogo većoj sceni. Nemam komentara koliko mi se sve dopada. Vreme je da se ja opustim, nije mi bilo lako na početku, sve konačno ide po planu. Pas neće ići sa nama, ali mama i tata idu u Liverpul, tako da se nisu uzrujali - nasmejao se Luka.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

- Nisam išao na sigurnu varijantu što se pesme tiče, tako da sam bio spreman i na pozitivne i na negativne komentare. Marija Šerifović me je iznenadila, ona je ipak legenda - rekao je Luka

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading