ĐOGANIJEVOM SEBIČLUKU NEMA KRAJA! Đole KRIJE brata glumca, a ćerka otkrila istinu o ocu: Ne pomaže mi u karijeri!

Autor:

Zabava

28.04.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvija Đogani razvezala je jezik o porodičnim odnosima.

ĐOGANIJEVOM SEBIČLUKU NEMA KRAJA! Đole KRIJE brata glumca, a ćerka otkrila istinu o ocu: Ne pomaže mi u karijeri!

Foto: pink.rs/printscreen

Vesna i Đole Đogani

Da su odnosi porodice Đogani čudni, poznato je već godinama, a javnost je ostala šokirana izjavom Silvije Đogani da sestru od strica, Lunu Đogani uopšte ne poznaje, a da je sa mlađom sestrom Ninom Đogani tek nedavno stupila u kontakt, ipak, nije joj bila na proslavi punoletstva.

Foto: Instagram

Silvija Đogani

Takođe, Silvija je sve iznenadila kada je rekla da sa maćehom Vesnom Đogani ima odličan odnos, a da joj otac Đole Đogani nije pomogao u karijeri.

- Bavim se i glumom od svoje 11. godine. Možda mi je to i veći talenat od pevanja, mnogo mi je krivo što nikad nisam pokušala da upišem fakultet Dramskih umetnosti. Na koju god da se audiciju prijavim dobijem glavnu ulogu. Valjda ljudi prepoznaju talenat. Bila sam glavna ženska uloga u predstavi ''Putujuće pozorište'', a najlepše iskustvo je bilo u ''Zona Zamfirova 2''. Na samom početku mi je najviše mama pomogla, a tata mi se ne meša u karijeru - priča ona, prenosi Svet.

Foto: Republika

Đole Đogani

Inače, otac Adama Đoganija, Dario, koji je Đoletov rođeni brat takođe je posvećen glumi, te neretko statira u filmovima, serijama, reklamama, a Đole se nikada nije pohvalio, ni bratovim ni ćerkinim uspehom, što mnogi smatraju sebičlukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
znaju se

28.04.2023 23:57

Silvia poznaje Lunu,znaju se kao deca. To je i rekla. Ne poznaju se sad kao odrasle osobe. Pa znate da se desio razvod izmedju Anabele i Gagija,u tom periodu je prestala komunikacija ..problemi sa Gagijem ...Tako da se nisu vidjale kao odrasle osobe. Al se normalno znaju kao deca (to je i rekla u emisiji ..vidjale su se kao deca na porodicnim okupljanjima).