REČI SLAMAJU SRCA: Poznati kompozitor pustio u etar snimak neobjavljene pesme Dijamanti benda! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.04.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih godina bendovima se sve manje pridaje značaj, posebno otkako su na muzičku scenu došli mladi moderni izvođači.

REČI SLAMAJU SRCA: Poznati kompozitor pustio u etar snimak neobjavljene pesme Dijamanti benda! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen/Dijamanti Bend Oficijalni kanal

Malo je sastava koji drže medijsku pažnju i koji su traženi na terenu. Među njima su Dijamanti bend, koji je trenutno jedan od najpopularnijih na našim prostorima, kako po svirkama, tako i po projektima koje često objavljuju.

Foto: youtube.com/printscreen/Dijamanti Bend Oficijalni kanal

Dijamanti bend

 

Tek što su objavili numeru "Na prvu", oni su već pripremili novu "Strano telo". Kompozitor Bane Opačić danas je na svoj Instagram objavio deo pesme u pratnji klavira, a snimak je za kratko vreme postao viralan. Snimanje spota planirano je ove nedelje, te će sledeći ovaj novi projekat ugledati svoj deo dana.

- Volimo da ulažemo u prave stvari, a kada su saradnici u pitanju ne pitamo koliko košta. Neko kao što su Bane Opačić, Dragan Brajović, Saša Nikolić, Dejan Kostić, Milan Miletić, Damir Handanović i drugi, bude čast sarađivati i tako će uvek biti s naše strane. Nismo preusmereni samo na jednog saradnika, volimo da menjamo i vrtimo u krug - rekao je šef benda i klavijaturista Dejan Jalić, pa dodao koliko ih košta taj užitak.

- Imamo budžet za sve što radimo. Ne hvalimo se, ali imamo dosta posla. Za pesme i spotove se mora odvajati novac i to stoji. Hvaoa Bogu, možemo to da priuštimo, pa se tako nadamo i albumu u neko skorije vreme - pohvalio se klavijaturista.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading