SAŠA VIDIĆ JE IZGUBIO KOMPAS, JEDINO TO MOGU DA KAŽEM: Đorđe David okrutno o SMRTI Saše Vidića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.04.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se osvrnuo na saradnju sa preminulim kreatorom!

Danas se na Košutnjaku snima nova emisija takmičenja "Zvezda Granda" i to na 69. rođendan Saše Popovića. Ekipa našeg portala našla se na licu mesta, a među prvima na snimanju pojavio se pevač Đorđe David, koji je otkrio da Saši nije kupio poklon.

- Nemam dovoljno para da kupim poklon, moraćemo to da osmislimo svi zajedno, pa da onda damo, samo je stvar kreativnosti - rekao je David.

Republika

Foto: Republika TV

Đorđe David

Danas je kao bomba odjeknula vest da je preminuo kreator Saša Vidić, a roker se osvrnuo i na njihovu saradnju i prokomentarisao Vidićevu tragičnu smrt.

- Žao mi je, mislim da nije imao uredan život u poslednje vreme, u jednom periodu smo imali neke divne trenutke koje smo proveli zajedno, posle toga je izgubio kompas, jako mi je žao, jedino to mogu da kažem - istakao je Đorđe.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić

Saša je juče pronađen u teškom stanju u svom stanu, nakon čega je prebačen u KBC "Bežanijska kosa". Saša je priključen na respirator, a lekari su se potrudili da mu pomognu, ali je on nažalost izgubio život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading