BRENIN SIN SNIMA FILM O SVOJOJ OTMICI! Stefan: Neke rane su NEIZLEČIVE!

Autor: Kurir.rs

Zabava

11.02.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Živojinović, stariji sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića bio je kidnapovan 2000. godine od strane, i dan danas, nepoznatih otmičara. Stefan, kom je tada bilo samo osam godina, otet je na delu puta od "Grand Produkcije" na Bežanijskoj kosi do porodične kuće Živojinovića, a kidnaperi su od Brene i Bobe zahtevali 2,5 miliona maraka.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic
Stefan Živojinović

A nakon što je Lepa Brena snimila dokumentarni film o svojoj karijeri pod nazivom "Godine slatkog greha", Stefan, koji je sada pevač, odlučio je i da on otkrije istinu o svojoj otmici, takođe, u video materijalu:

- Pošto sam odlučio da se bavim javnim poslom, želim da narodu pokažem ko sam zapravo ja. U početku mama i tata nisu bili za snimanje tog filma, jer im otvara stare rane, ali ubedio sam ih. Ima dosta toga o otmici što ni ja ni moji roditelji nikad nismo govorili javno. Ispričaćemo apsolutno sve - kada se i kako to desilo - kazao je mladi Živojinović. Sin Lepe Brene tvrdi da ne želi sažaljenje i da to nije razlog zbog kog je odlučio da svoju traumu otkrije u dokumentarcu, već iz sasvim drugih razloga:

Nikad nisam želeo, niti sada želim da me iko sažaljeva zbog toga jer su se ljudima dešavale mnogo gore stvari nego meni. Ja sam odlično prošao šta je sve moglo da mi se desi. Zahvalan sam bogu na tome. Iako sam imao samo osam godina, to će ostati zapečaćeno za ceo život. To rečima ne može da se opiše. Zato ćemo napraviti rekonstrukciju otmice, angažovaćemo neke glumce - dodao je mladi pevač.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Lepa Brena

Posle otmice, Stefan je dugo vremena imao posledice tog traumatičnog događaja, ali priznaje da ih je prebrodio:

-  Dešavalo mi se da sam se plašio da ostajem sam ili idem negde, ali prevazišao sam to još kao klinac. Presekao sam i shvatio da neću dozvoliti sebi da se tresem i traumiram. To nije život i ja tako nisam želeo da živim. Moj moto je - idemo dalje! Upravo to želim da objasnim u filmu. Pored toga, moji roditelji nisu želeli da od mene naprave debila i drže me pod staklenim zvonom. Hteo sam slobodu, malo-pomalo i privikao sam se. Dobio sam drugu šansu za život i sada mi je OK. Neke rane su neizlečive, ali idem napred! - tvrdi Živojinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading