OPSEDAJU JE: Marijana Mićić poludela zbog JEDNOG PITANJA

Autor: Hello

Zabava

10.02.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljki "Pinkovih zvezdica" Marijani Mićić novinari najčešće postavljaju jedno pitanje, a njen odgovor je uvek isti.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marijana Mićić

Pitanje kada će izgovoriti sudbonosno "da", Marijani postavljaju svi redom, a voditeljka je nedavno u jednom intervjuu otkrila da joj se smučilo da uvek govori o tome.

 

#shooting 6am #wedding 6pm ????

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana) on Aug 24, 2017 at 9:53am PDT

Mićićeva, koja je u vezi sa producentom Milošem Marjanovićem skoro pet godina, tvrdi da joj čuveno "da" nije od presudnog značaja, jer već zna ko je čovek njenog života:

- Godinama slušam isto pitanje. Toliko mi je dosadilo da mi je malo neprijatno da dajem jedan te isti odgovor. Uostalom, ne znam zašto je pojedinima to toliko važno i šta će im moje "da" promeniti u životu. Moj dečko i ja od početka imamo zdrav odnos, ono što sam mislila posle nekoliko meseci veze mislim i sada, on je pravi - izjavila je Marijana u nadi da je zatvorila temu o "sudbonosnom da".

Mićićeva je, trenutno, angažovana i na projektu "Šifra Despot" Radoša Bajića, serije koja će uskoro biti emitovana na Televiziji Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading