UNA POKAZALA UNUTRAŠNJOST VILE! Čolina ćerka otkrila izgled LUKSUZNOG porodičnog doma koji se KRIJE iza visokih bedema! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Una Čolić pokazala porodičnu vilu.

UNA POKAZALA UNUTRAŠNJOST VILE! Čolina ćerka otkrila izgled LUKSUZNOG porodičnog doma koji se KRIJE iza visokih bedema! (FOTO)

Foto: ATA Images

Ćerka Zdravka Čolića Una Čolić, aktivna je na društvenim mrežama gde privlači veliku pažnju javnosti prvenstveno zbog svog izgleda i neretko izazovnih poza, ali i zato što otkriva unutrašnjost porodične kuće.

Pevač živi na Košutnjaku sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom i Larom koje su u sve većoj žiži interesovanja. Porodična vila ima ogromno dvorište puno zelenina, visoke kapije štite od zainteresovanih pogleda, a sve je zaštićeno visokim merama bezbednosti.

Iako unutrašnjost kuće nismo imali prilike da vidimo, njegova ćerka Una daje javnosti priliku da vide kako izgleda vila, te je tako pokazala bazen u dvorištu, veliko dvorište koje je puno zelenila, prostrane terase, ogledala, luksuznu dnevnu sobu, pa je jasno da je porodični dom pevača uređen po poslednjoj modi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading