OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI! Punoletna Nina Đogani pozirala ispred CRNE dvospratne torte, koja krije OVO značenje! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo zbog čega je baš ovo odabrala!

OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI! Punoletna Nina Đogani pozirala ispred CRNE dvospratne torte,  koja krije OVO značenje! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nina Đogani i torta

Punoletna Nina Đogani otkrila je na proslavi svog 18. rođendana da bi volela da se bavi pevanjem, ali da nikada ne bi ušla u rijaliti. Pre nego što je ušla u restoran u kojem slavi rođendan, Nina je još jednom ispozirala sa svojim dečkom Markom. Marko Drobac je inače brat Ninine drugarice Irene Drobac, koja je popularna influenserka.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nina Đogani i Marko Drobac

Đoganijeva je potom ispozirala sa svojom tortom, koja je nesvakidašnja. Naime, Nina je odabrala crnu tortu na dva sprata, preko koje je pisalo "Aries Baby" (Ovan beba). Nina, koje je rođena u aprilu, pripada horoskopskom znaku Ovna, na šta je očigledno ponosna.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nina Đogani sa tortom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading