"IZGLEDALA JE KAO DA NEŠTO KRIJE..." Ognjen Amidžić bivšoj supruzi uputio BRUTALNU poruku, ove reči će pamtiti do kraja života! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

13.04.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen je tokom zabavljanja sa Danijelom napisao pesmu koju je nazvao njenim imenom.

"IZGLEDALA JE KAO DA NEŠTO KRIJE..." Ognjen Amidžić bivšoj supruzi uputio BRUTALNU poruku, ove reči će pamtiti do kraja života! (FOTO)

Foto: E-stock

Ovih dana jedna od glavnih tema domaćih medija jeste nova ljubav Ognjena Amidžića, a kako je Republika ekskluzivno otkrila, radi se o njegovoj mlađoj koleginici, Mini Naumović.

Otkako se saznalo da je voditelj u vezi sa Naumovićevom, u medijima se svakodnevno pojavljuju nove informacije o njima, a neretko se pominje i Ognjenova doskorašnja supruga Danijela Dimitrovska.

Republika

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

S njom je Amidžić bio u braku godinama. Bila je to velika ljubav o čemu se oboje svojevremeno pričali. Ognjen je tokom zabavljanja sa Danijelom napisao pesmu koju je nazvao njenim imenom, a stihove i muziku napisao je zajedno sa pokojnim prijateljem Marinkom Madžgaljem.

Republika

Foto: printscreen

Ognjen Amidžić pesma Danijela

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading