KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ISEČEN: Šikljala krv na sve strane, drama u porodičnom domu! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.04.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krisitjanu Golubović šikljala krv na sve strane!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ISEČEN: Šikljala krv na sve strane, drama u porodičnom domu! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bivši kriminalac Kristijan Golubović danas je imao veliku nezgodu, saznaje Republika. Naime, Krisitjan je trebao da se pojavi na snimanju emisije, što se nije desilo, jer je bio sprečen. 

Izvor blizak Kristijanu nam je ispričao da se isekao, te da je morao hitno da sanira posekotinu. Kristina Spalević, njegova voljela odmah je pritrčala u pomoć.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristijan Golubović Amig show

 

- Krisitjan je danas trebao da snima neku emisiju, ali je bio sprečen, jer se isekao, nije ništa ozbiljno, ali bilo je dosta krvi, bar ono što znam. Isekao je prste, ruku, bio je nesmotren, ali vi znate njega, on je samo nastavio. Imao je on i ozbiljnije povrede - govori za Republiku blizak izvor Kristijanu i dodaje:

- Kristina mu je odmah pomogla, nije bila neka drama, ali je ipak odlučio da ostane kod kuće, da se ne bi rana inficirala.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Strašno

13.04.2023 08:26

Samo da se dospe u novine, pa makar zbog kuhinjske nezgode. Hoće li sledeći tekst na temu uključenog alarma zbog jakog prdeža?