MORBIDNO! Dejan Dragojević prešao u Islam da bi otkrio mračnu tajnu života "Uvek me je zanimalo šta je SMRT"

Autor:

Zabava

12.04.2023

00:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević otkrio prelomni trenutak kada je prešao u Islam.

MORBIDNO! Dejan Dragojević prešao u Islam da bi otkrio mračnu tajnu života "Uvek me je zanimalo šta je SMRT"

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dejan Dragojević u emisiji ,,Amidži šou" otkrio je šta mu se desilo na povratku za Srbiju, nakon što se završio svoj put ka Islamu. Dejan je u delu emisije ,,Intimna pitanja" otkrio mnoge tajne o njegovom trenutnom izboru, pa je ispričao i kako je došlo do prelomnog trenutka kada je odlučio da će promeniti veru.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dejan Dragojević Amig show

 

Otkada si promenio veru, koji iz porodice te je osudio?

- Niko me nije osudio, niko od njih ni ne zna, samo ono od komšija, Islam retko ko poznaje u Srbiji, ali kada sam objasnio, samo su upoznati o tome samo preko javnosti, što se tiče Islama, prikazan je skroz suprotno od onoga što jeste. Teško im je da se nose sa komentarima. Mama je okačila katolički Uskrs, komentari su dole katastrofa, potpuno nije potrebno to. To moraju da se nose sa tim, ali šta da radim, navikne čovek na sve.

Kada je bio prelomni trenutak kada si shvatio da ćeš promeniti veru?

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dejan Dragojević Amig show

 

- Svi znaju mene da sam surov, sa rečima, zvali su me britka sablja, tako je bilo i sa ovim stvarima, kada sam krenuo da gledam, stupio sam u vezu sa osobom druge vere, prepisivali su mi sve i svašta, a tada nije bilo to. Pa sam počeo da istražujem, krenulo je sve više da mi se sviđa. Uvek me je zanimalo šta je smrt, kad čovek umre, šta se desi, kada sam krenuo da čitam, onda sam video, opširno jako, sve više je krenulo da me zanima i na kraju sam doneo odluku. Hanibal da ima takav Instagram, ne bi mi poslao takvu poruku koje ja dobijam.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ajde

13.04.2023 11:01

Ne snadjenom ne bi davao prostora u medijima. Muslimani menjaju veru u pravoslavnu jer su im koreni pravoslavni ili kada se udaju. A ovaj ostavila ga Dalila i on hoce posto zasto da bude musliman? Taj unovcava sve.