OGNJEN AMIDŽIĆ SMUVAO MINU ODMAH NAKON RAZVODA OD DANIJELE: Isplivali svi detalji njihove veze, evo zašto su se krili sve vreme!

Autor:

Zabava

11.04.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić odmah zaposlio Minu i započeo tajnu vezu sa njom!

OGNJEN AMIDŽIĆ SMUVAO MINU ODMAH NAKON RAZVODA OD DANIJELE: Isplivali svi detalji njihove veze, evo zašto su se krili sve vreme!

Foto: Instagram.com/callmenaumi, ATAImages/Antonio Ahel

Mina Naumović, Ognjen Amidžić

Kao bomba je u medijima odjeknula vest da je Ognjen Amidžić ponovo zaljubljen, i to u Minu Naumović, koja je od njega mlađa skoro 20 godina.

Voditelj i njegova koleginica, koja u emisiji "Ami Dži šou" vodi segment "Pazi, Mina", svoju vezu su započeli još u avgustu prošle godine i do sada su je uspešno krili od svih.

Republika

Foto: E-stock

 

Njih dvoje su upoznali zajednički prijatelji još ranije i u početku su bili samo poznanici. Međutim, kad se on razveo od svoje supruge Danijele Dimitrovske, počeli su intenzivnije da se druže, te su ubrzo shvatili da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Kako prenosi Kurir, njihov dogovor od samog početka veze je bio da nikome ne govore da su nešto više od prijatelja i kolega koji rade na zajedničkom projektu. Oni su se tako i ponašali sve vreme, te su bili krajnje profesionalni na snimanjima i niko ništa nije posumnjao. Ipak, kako se ljubav, kao i bolest, ne može sakriti, polako su počeli da se opuštaju i ponašaju slobodnije nego inače, pa je i do medija došla informacija da su njih dvoje u emotivnoj vezi kad su primećeni zajedno na jednoj benzinskoj pumpi.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
kadakonesad

12.04.2023 07:50

Jeste ,mi smo mala deca...