PREKO DVE DECENIJE VOLI NJEGA, a OVO je prvi Cakanin MUŽ! Krili su LJUBAV koja je počela kao na FILMU, pa se RASTALI!

Autor:

Zabava

10.04.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo malo ko zna!

PREKO DVE DECENIJE VOLI NJEGA, a OVO je prvi Cakanin MUŽ! Krili su LJUBAV koja je počela kao na FILMU, pa se RASTALI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragica Radosavljević sa mužem

Naša slavna pevačica Dragica Radosavljević Cakana više od dve decenije je u braku sa Nebojšom Negićem. Malo ko zna da je Cakani ovo drugi brak.

Prvog supruga upoznala je u Makarskoj kad je imala samo devetnaest godine. Boris je u to vreme radio na Institutu Juroslav Čeh, a ljubav sa njom se desila na prvi pogled.

Republika

Foto: Republika.rs

Dragica Radosavljević Cakana

Iako su krili vezu, vrlo brzo su odlučili da stanu na ludi kamen i ljubav krunišu brakom. Venčanje je održano u krugu porodice i prijatelja. Cakana se jednom prilikom podsetila početka ljubavi sa njim.

- Sa njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru. Sa devetnaest godina. Kada dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo i nisam morala da živim više u malom mestu - počela je priču Cakana, pa dodala: 

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Dragica Radosavljević Cakana

- Nismo mi imali problema u smislu neverstva, već smo se jednostavno udaljili jer je on mnogo putovao. Potpuno smo se udaljili. Međutim, i dan danas se poštujemo i tu smo jedan za drugog, šta god da zatreba. On je divan otac - zaključila je svojevremeno pevačica za domaće medije. 

Boris se nikada se nije javno eksponirao, a kruna njihove velike ljubavi je ćerka Maja koja se rodila dve godine nakon njihovog venčanja. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading