TI NE LIČIŠ NI NA TEU... Sada važi za najbolju ribu estrade, a ovo su pevačicini radi radovi! Spržena izblajhana kosa, a o ovom snimku svi bruje!

Autor:

Zabava

08.04.2023

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović izgledala je potpuno drugačije na početku svoje karijere.

TI NE LIČIŠ NI NA TEU... Sada važi za najbolju ribu estrade, a ovo su pevačicini radi radovi! Spržena izblajhana kosa, a o ovom snimku svi bruje!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Pevačica Tea Tairović otpočela je svoju karijeru u "Zvezdama Granda", a danas važi za jednu od najangažovanijih i najpopularnijih pevačica na domaćoj sceni.

Pevačica  je zahvaljujući stalnim angažmanima na privatnim slavljima prozvana i kraljicom bakšiša, a pratioci svakodnevno šeruju njene slike sa nastupa - što zbog minića u kojima igra trbušni ples, što zbog "brojanja para" koje posetioci bacaju na nju. Ipak, nekoliko fan stranica verno prati sva njena gostovanja, a sada je na jednoj osvanuo snimak sa početka karijere.

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović

 

Tea nikada nije krila da je korigovala svoj izgled i da je sada konačno zadovoljna, ali činjenica je da bi je na starim snimcima malo ko na prvu i prepoznao. Pevačica je gostovala u jednoj emisiji, a u komentarima se potegla dilema da li je to zaista ona.

 

 

Mnogi su ostali šokirani Teinom promenom izgleda, budući da sada važi za jednu od najatraktnijih pevačica na našoj estradi. 

Ona svojim zanosnim pokretima i provokativnim fotografijama na društvenim mrežama izaziva lavinu komentara, a bujnim poprsjem mami uzdahe svih muškaraca. 

Evo kako je Tea Tairović izgledala pre i posle operacija:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading