TOPALKO PROGOVORIO O HELENINOJ TRUDNOĆI: Otkrio kakva je atmosfera u porodičnom domu, pa priznao detalj o odnosu sa suprugom Vesnom! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.04.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Topalović Topalko se prvi put oglasio, samo za Republiku otkriva kako se oseća povodom srećnih vesti!

TOPALKO PROGOVORIO O HELENINOJ TRUDNOĆI: Otkrio kakva je atmosfera u porodičnom domu, pa priznao detalj o odnosu sa suprugom Vesnom! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Nakon što je Helena Topalović otkrila da je trudna, za Republiku se oglasio i njen otac, pevač Milan Topalović Topalko, koji je sa nama podelio sreću i radost

Topalko kako i sam ističe, spreman je da postane deda, a sa nama je podelio i prve utiske nakon što je saznao da će se ostvariti u ovoj ulozi. 

 

- Hvala na čestitkama! Kao i kod drugih ljudi, ovo je jedno od najvećih radosti u životnom dobu jednog čoveka. Kada pogledam iza sebe, moj dosadašnji uspeh koji me čini srećnim jeste moja ćerka Helena, moja svetinja. Tako da, hvala sam na čestitkama, ovaj osećaj želim svakom da oseti - govori Topalko za Republiku, a potom dodaje:

Foto: Instagram.com

Trudna Helena Topalović

 

- Moram da napomenem i da su u sve umešane zasluge moje supruge Vesne, a Helenine mame, koja je moju ćerku rodila, a i danas joj titramo kao da je i dalje naša beba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading