VESNI ZMIJANAC LEKARI ZABRANILI DA NASTUPA?! Nikolija sve vreme uz majku, medicinske sestre dežuraju pored nje!

Autor:

Zabava

07.04.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz Vesnu Zmijanac su medicinske sestre, ali i porodica!

VESNI ZMIJANAC LEKARI  ZABRANILI DA NASTUPA?! Nikolija sve vreme uz majku, medicinske sestre dežuraju pored nje!

Foto: ATA Images/M.M.

Pevačica Vesna Zmijanac nedavno je operisana u Kliničkom centru Srbije, kada joj je ugrađen bajpas. Doktori su je savetovali da miruje i pridržava se terapije, te da sačeka na zeleno svetlo za nastupe, ali i bilo kakvu vrstu naprezanja.

- Postoperativni tok nije mnogo zahtevan, ali će Vesna morati da vodi računa neko vreme i dolazi na redovne kontrole. Iako je želela da ode na Bukulju, to sada neće biti moguće dok ima kontrole i dok Nikolija želi da joj je blizu dok se ne oporavi. Uz nju su još medicinske sestre, koje su angažovane privatno kako bi joj olakšale oporavak. Nikola se trudi da dolazi što više, ali i ona ima obaveza što oko dece, što vezano za nastupe. Zato je i angažovala stručna lica koja joj pomažu i sve vreme su uz nju. Kada prođe prvih mesec dana od operacije, svi veruju da će Vesna moći da se preseli u svoju oazu mira, gde će joj prijati i čist vazduh. Međutim, dok doktori ne daju zeleno svetlo, Nikolija neće dozvoliti da Vesna ode na Kosmaj i tamo bude sama - kaže izvor.

Republika

Foto: Republika.rs

Vesna Zmijanac

 

Ćerka Nikolija joj je uvek bila oslonac i podrška, ali sada ima i pojačanje, odnosno Vesnine unuke, koje su non-stop pored nje:

- Majka se oporavlja, sve ide kako treba. Izašla je iz bolnice i svi smo uz nju. Svakodnevno joj pomažemo i donosimo stvari. Odlazim u nabavku, kako bih joj sve olakšala. Unuke joj u ovom trenutku pomažu. Rea kao njena najveća i prva ljubav je uz nju i prenosi joj svu moguću podršku. Vesna će se vratiti nastupima čim se oporavi, ali još nismo sigurni kada će to biti - rekla je Nikolija za Informer. 

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading