KO NEMA U GLAVI, IMA U NOGAMA: Sofra zaboravio pasoš u avionu!

Autor:

Zabava

04.04.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harmonikaš ispričao anegdotu koje će se sećati dok je živ.

KO NEMA U GLAVI, IMA U NOGAMA: Sofra zaboravio pasoš u avionu!

Foto: youtube.com/ Zenska Tv

Harmonikaš Aleksandar Sofronijević ispričao je jednu od mnogih anegdota s nastupa, pa otkrio da je morao da pretrči ceo aerodrom jer mu je u avionu ostao pasoš.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aleksandar Sofronijević

 

Naime, Aleksandar je otkrio da je primetio da nema pasoša samo pola sata pred polazak na drugi let, te da je, da bi stigao, morao da pretrči s jednog na drugi kraj aerodroma u Dubaiju, koji je inače ogroman.


- Uspeo sam da zaboravim pasoš u avionu na presedanju. Kad često putujete i idete, stalno se nešto nepredviđeno može desiti kad vam je glava puna svih informacija i svega. Ja sam uspeo da zaboravim pasoš u avionu kad smo sleteli u Dubai i kad je trebalo da letimo za Adelejd imali smo pauzu od tri-četiri sata. Tad sam shvatio da mi je ostao pasoš u avionu, samo pola sat pre leta za Adelejd. Zvao sam aerodromsko obezbeđenje, rekli su mi da nije moguće da se to vrati, da moram sačekati sledeći let ili da trčim dovoljno brzo na drugi kraj aerodroma - otkriva Aca, koji je u tom momentu odlučio da trči koliko ga noge nose da bi stigao na let jer je to bila jedina opcija:


- Odmah sam počeo da trčim punim gasom na drugi kraj aerodroma u Dubaiju, koji je ogroman do te pozicije gde su našli moj pasoš. Mislim da se nisam u životu preznojio da stignem na let na kom mi je ostao i novac, dokumenti, neke moje kartice koje sam poneo za nedajbože jer idemo u Australiju. Oni su sve to našli, hvala im mnogo na tome. Onda sam trčao još brže da se vratim i taman sam stigao na čekin 15 minuta pred polazak u Adelejd. To je bilo neverovatno iskustvo, koje ću pamtiti dok sam živ.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading