Sramno! Srpski predstavnik se ponizio pred Let 3: Luk Blek se šlihta Hrvatima za bolju prođu!

Autor:

Zabava

03.04.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Ivanović se grlio i kreveljio s hrvatskim predstavnicima koji su se rugali Srbima prognanim u "Oluji".

Sramno! Srpski predstavnik se ponizio pred Let 3: Luk Blek se šlihta  Hrvatima za bolju prođu!

Foto: PrintscreenInstagram

Srpski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji Luk Blek trenutno je na promotivnoj turneji u Tel Avivu, gde koristi priliku da se šlihta Hrvatima za bolju prođu. Naime, Luka Ivanović se, grleći se s njima, ponizio pred članovima grupe Let 3, koji su se, skandaloznim nastupom na hrvatskoj Dori, na koju su došli na traktoru, narugali prognanim Srbima tokom zločinačke akcije "Oluja" 1995. Iako su posle pokušavali da se operu, pozivajući se na uvrnuti humor, koji su i ranije često koristili da bi vređali Srbe, činjenica je da su oživeli traume onih koji su na koži osetili šta znači biti proteran s kućnog ognjišta i na traktoru spasavati goli život.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Let 3 i Luk Blek

Predstavniku Srbije očito nije stalo do osećanja sunarodnika, čim se grlio i kreveljio s hrvatskim predstavnicima, koji su bili ironični i kada je on proglašen za ovogodišnjeg pobednika na Pesmi za Evroviziju.

 

Naime, Zoran Prodanović Prlja rekao je tada da nije stigao da odsluša pesmu "Samo mi se spava", kojom će Luka Ivanović predstavljati našu zemlju na ovom takmičenju, ali da mu želi mnogo sreće u Liverpulu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

03.04.2023 18:23

A šta očekujete od ove budale, naravno da će da se "grli i ljubi" sa neprijateljima, ne bi li "zaradio" i POLA GLASA OD NJIH, budala. Po njemu se vidi KAKAV JE, ništa NE treba pitati - dovoljno da "otvori usta i progovori" : vidiš karakter. Sve naš narod zna !!