JAKA JE, DOBRO SE DRŽI: Evo kako Marina Tucaković provodi vreme na Institutu

Autor: A. I.

Zabava

08.02.2018

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Tucaković bori se sa teškom bolešću, zbog koje je u ponedeljak primljena na Institut za onkologiju i radiologiju, na kome je juče hitno operisana.

RepublikaFoto: youtube.com/ Tv Arhiva
Marina Tucaković

Naime, kako saznajemo, nakon analiza koje su lekari obavili, ustanovili su da je Tucakovićki neophodna hirurška intervencija.

- Marini su juče stigli nalazi koji su pokazali da joj je neophodan operativan zahvat, kome su je hitno podvrgli. Operaciju je dobro podnela, a brojni članovi porodice i prijatelja pružili su joj podršku. Kako su posete zabranjene zbog širenja zaraza među pacijentima, do Tucakovićke su mogli doći samo preko telefona - otkriva jedna od Marininih prijateljica i nastavlja:

 Marina dane prekraćuje čitajući knjigu ili u razgovoru sa drugim pacijentima

- Ona je jaka, dobro se drži. Uprkos teškoj bolesti sa kojom se bori, trudi se da nikog ne opterećuje i da ostane sa pozitivnim mislima i pored bolova. Kako mi je rekla, vreme prekraćuje čitajući knjigu ili u razgovoru sa drugim pacijentima. Na Institutu za onkologiju i radiologiju leži još od ponedeljka, hrabro podnosi ove teške dane. Svi smo uz nju, podržavamo je u ovoj borbi za život i nadamo se najboljem.

Inače, na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije zabranjene su posete, a obaveštenje da niko ne može ući da vidi pacijente koji leže stoji okačeno na vratima:

- Zbog povećanog rizika za respiratorne infekcije, u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije su od 03.01.2018. godine zabranjene posete pacijentima.

 

Borbu sa ovom teškom bolešću Marina je na svoj način objasnila na društvenim mrežama:

- Kakva ironija... Samo krajevima nikad ne dođe kraj - napisala je autorka brojnih hitova na društvenoj mreži Tviter.

Brojne kolege i saradnici kojima je Tucakovićka napisala hitove ostali su šokirani vešću da njihova estradna mama bije najveću bitku do sada. Među onima koji su joj pružili podršku i bodrili je, nalaze se Maja Nikolić, Aca Lukas, Katarina Živković, Mira Škorić, Miroslav Ilić i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading