DA LI ZNATE DA VOJAŽ IMA BRATA FRAJERA? Vasilije je jedva preživeo, bio je priključen na aparate i borili su mu se za život!

Autor:

Zabava

31.03.2023

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Veruović Vojaž ima brata Vasilija Veruovića, njegov izgled je brutalan.

DA LI ZNATE DA VOJAŽ IMA BRATA FRAJERA? Vasilije je jedva preživeo, bio je priključen na aparate i borili su mu se za život!

Foto: Republika

Malo ko zna da mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž ima rođenog brata Vasilija Veruovića koji je rođen 2000. godine, a odmah po rođenju usledila je borba za njegov život.

O ovome je govorila Vojažova mama Žana i to još 2004. godine.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mihajlo Veruović Vojaž

 

Naš prvi sin Vasilije bio je visokorizična beba. S njim sam održavala trudnoću svih devet meseci da bi na kraju bio prebrzo rođen, bez znaka života. Bio je na aparatima za veštačko disanje, sa minimalnim šansama da preživi, a čak i ako se to desi, sumnjali su da će ostati velike posledice. Devojka koja je bila sa mnom u sobi javila je Milanu da sam se porodila. Odmah je pozvao porodilište i rekli su mu da je sa mnom sve u redu, ali da je dečak u sobi za reanimaciju. Prvi put sam poželela da moj muž dođe i bude pored mene, verovala sam da ćemo tako uspeti. Milan je utrčao u bolnicu, ali nisu hteli da ga puste. Sačekao je neko vreme, razvalio vrata i dok se probijao do moje sobe pozvali su obezbeđenje. Uspeo je da dođe do bebe - ispričala je Žana.

 

 

Vasilije je prebačen u zavod za neonatologiju, gde je mesec dana proveo priključen na aparate, a onda su ga roditelji na ličnu odgovornost odveli kući.

- Znali smo da ne možemo protiv sudbine, ali sam duboko u sebi verovala da će preživeti jer je rođen na dan velikog sveca Vasilija Velikog. To je naša najveća životna pobeda. Danas ima četiri godine, savladao je kompjuter, engleski mu nije stran, ide u školu za glumu i zna da mi postavi pitanje o kojem treba dobro da razmislim da bih zadovoljila njegovu znatiželju - ispričala je tada Žana, prenosi "Hello".

Ovako izgleda brat Mihajla Veruvoića Vojaža:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading