SIN ĆE BITI PRAVI SRBIN? Ana i Švajni čekaju DEČAKA!

Autor: Blic.rs

Zabava

08.02.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljena teniserka Ana Ivanović sa svojim suprugom Bastijanom Švajnštajgerom čeka prvo dete, a kako je otkriveno biće dečak. Osim ove informacije u javnosti se pojavila i vest da su Ana i Bastijan odlučili da dečaku daju srpsko ime.

RepublikaFoto: instagram.com/anaivanovic
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović

- Kada su saznali kog pola je njihova beba, Ana i Švajni su bili presrećni. Njima nikada nije bilo bitno da li je dečak ili devojčica, ali su se veoma obradovali kada im je saopšteno da će dobiti sina. Sve se čuva u tajnosti, a ni njihove porodice ne pričaju za medije. Ana je do sada često dolazila u Beograd jer je ovde ginekolog kom ona potpuno veruje. U Srbiji su i saznali da čekaju dečaka - tvrdi dobro obavešten izvor.

 

It’s so nice in Chicago today ☀️ Happy Friday everyone!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jan 26, 2018 at 11:52am PST

 

- Čim su čuli da će dobiti sina, Ana i Bastijan su počeli da razmišljaju o imenima. Mnoga su bila u opticaju, a ona je izrazila želju da detetu da srpsko ime. Švajni je podržao svoju dragu, a dvoume se oko nekoliko imena. Oni zaista uživaju u svakom trenutku Anine trudnoće i jedva čekaju da na svet dođe dečak. Ana uopšte nije zahtevna trudnica, a dane provodi s prijateljima i dragim ljudima - dodaje izvor.

Ana i Švajni su sudbonosno “da” izgovorili u Veneciji u junu 2016. godine, a svadbu su pratili mediji širom sveta. Par je prvo živeo u Nemačkoj, gde je Bastijan igrao fudbal, da si se zatim preselili u Ameriku. Nekoliko meseci nakon svadbe Ana je objavila da se povlači iz tenisa i da će se posvetiti porodici. Krajem septembra prošle godine otkriveno je da je Ana u drugom stanju, što je obradovale mnogobrojne fanove ovog para.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading