ANA RADULOVIĆ ZAVRŠILA HITNO U BOLNICI: Analize krvi otkrile uzrok bolesti, voditeljka vodi bitku! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.03.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da je voditeljka Ana Radulović završila u bolnici, otkrivamo šta joj se desilo!

ANA RADULOVIĆ ZAVRŠILA HITNO U BOLNICI: Analize krvi otkrile uzrok bolesti, voditeljka vodi bitku! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka Red televizije Ana Radulović na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je vadila krv i to iz obe ruke, a portal Republika došao je do saznanja zbog čega je atraktivna brineta završila u bolnici. 

 

Naime, kako saznajemo od izvora bliskog Ani, ona je otišla na preglede, jer se sumnja da ima upalu štitne žlezde, zbog čega joj je propisana terapija i njeno stanje se konstantno prati od strane doktora. 

- Ani se pre nekoliko dana slošilo u emisiji, pred sam početak emisije, zamalo da se nije onesvestila, zbog čega su se alarmirali svi njeni ljudi iz produkcije, organizatori, čak su je i posavetovali da ode da uradi sve testove i analize koje su potrebne, pa je ona otišla da izvadi krv i proveri šta se dešava sa njenim organizmom. Doktori sumnjaju da je u pitanju problem sa štitnom žlezdom, ali za sada još uvek nije potvrđeno, mora da ide na dalju analizu, da se vidi šta je prouzrokovalo to stanje - govori blizak izvor za Republiku. 

Foto: Instagram.com

Ana Radulović u bolnici

 

Tim povodom kontaktirali smo Anu, kako bismo proverili situaciju, ona nam je poručila sledeće:

- Hvala vam što brinete. Jeste, nešto mi se slošilo, ali u tom trenutku, kao neko ko je profesionalac, iznela sam emisiju, završila sam, sutradan sam otišla privatno da izvadim sve analize krvi, da proverim šta se dešava, jer sam imala čudan osećaj, kao da sam mogla da se onesvestim. U današnje vreme kada više ni ne znamo sa čime smo okruženi, mislila sam da je umor, stres, pa da je samo trenutno. Doktori nisu pokazali da je nešto sad alarmantno, eto, treba da pratimo kako će se dalje odvijati situacija, pa ćemo videti. Sumnjaju na štitnu žlezdu, na neki tu problem, tako da ću morati da se čuvam u sledećem periodu, da baš pazim oko svega - prokomentarisala je Ana za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

26.03.2023 04:36

Kažu da problemi sa štitnom žlezdom nastaju usled nagomilanog stresa i nedostatka ljubavi... Pa, draga Ana, mora da reguliše svoj život.