KARLEUŠA ISKRENO: Trpela sam seksualno nasilje!

Autor:

Zabava

07.02.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivud se digao na noge kako bi osudio seksualno nasilje pre svega Harvija Vajnstina, ali i ostalih zlotvora koji su slično radili, a samim tim i naše zvezde su progovorile o ovom tome!

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša!

- Mislim da je bukvalno od mene pa do svih ostalih žena u šou biznisu, svaka trpela seksualno zlostavljanje. Ne mora to da bude fizičko zlostavljanje, ali seksualno uznemiranvanje na razne načine da, evo prva ja - iskreno je priznala pevačica u emisiji Exkluziv, dodajući da je izgradila takav stav da se muškarci ne usuđuju da je uznemiravaju na ovaj način:

 

??‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 7, 2018 at 2:44am PST

 

- Ja sam žena koja prevazišla te strahove i koja je, htela - ne htela, morala da ima mušku energiju kako na sceni, tako i u životu, zbog čega se muškarci na to ne usuđuju. Ali, postoji veliki broj žena koji ćutke trpi to - kaže Karleuša i dodaje:

- Sve dok se ćuti o tome bićemo žrtve. Jedna kad progovori otvoriće se Pandorina kutija i svega će tu biti - zaključuje pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading