VELIKA HUMANITARNA ŽURKA NA ADI: Udruženje roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti "Zvončica" okupilo poznate face (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaz je na bazi dobrovoljnog priloga.

VELIKA HUMANITARNA ŽURKA NA ADI: Udruženje roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti "Zvončica" okupilo poznate face (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Udruženje "Zvončica" verčeras je organizovala veliku humanitarnu žurku za decu obolelu od malignih i drugih retkih bolesti. Žurka se održala na Adi Ciganliji sa makiške strane u kafe-restoranu "The Beach" (bivša "Vanila"), a sav prihod od dobrovoljnih cena ulaznica i donacija biće uplaćen na račun Udruženja roditelja dece obolele od malignih i drugih retkih bolesti "Zvončica".

Događaj je okupio i poznate face sa naše javne scene, a najveću podršku pružio im je glumac Stevan Piale, koji je ujedno i zaštitno lice same humanitarne akcije. Svojim dolaskom događaj je upriličila i muzička zvezda i naša prošlogodišnja predstavnica na "Pesmi Evrovizije", Konstrakta, koja je takođe podržala celu organizaciju.

- Svi ovde dobrovoljno učestvujemo i baš je lepo, nadam se da je ovo samo jedna od akcija u nizu - poručila je Konstrakta za Republiku.

Goste i zvanice zabavlja bend "Psiho banda", kao i di-džej Sara Rosa.

Udruženje Zvončica osnovano je 1992. godine pri Službi za hematoonkologiju Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić" u Beogradu u cilju da se pomaže oboleloj deci, njihovim porodicama i bolnici.

Članovi udruženja su roditelji i bliski članovi porodica obolele, izlečene i preminule dece, bivši pacijenti, zdravstveni radnici i prijatelji. Udruženjem upravlja skupština, upravni odbor i stručna služba, finansira se od donacija i budžetom odobrenih projekata. Kako bi pomogli svakom detetu, kao i roditelju koji se bori za bolje sutra, udruženje "Zvončica" organizovao je humanitarnu žurku, gde će se prikupljeni dobrovoljni prilog biti usmeren deci oboleloj od raka i drugih retkih bolesti.

Republika

Foto: printscreen

Humanitarna žurka udruženja "Zvončica"

Rad udruženja "Zvončica" svi zainteresovani mogu pomoći i uplatom na broj tekućeg računa ovog udruženja 205-25693-27 otvorenog kod Komercijalne Banke Beograd AD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading