BIO JE MLAĐI OD NJE: Verica Rakočević progovorila o ocu svog supruga!

Autor:

Zabava

07.02.2018

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug poznate kreatorke Verice Rakočević, Veljko Kuzmančević, ostao je pre nešto više od nedelju dana bez oca, koji je iznenada preminuo u 65. godini.

Par je za to vreme bio na odmoru na Tajnlandu, te su zbog nemilog događa morali da prekinu isti i da se vrate u Srbiju.

- Poslednja tri dana odmora je trebalo da provedemo u Bankoku i kada smo došli u taj grad, osećao sam se jako loše. Izmerio sam krvni pritisak i shvatio da je povišen pa sam popio tabletu. Nakon toga smo otišli na spavanje. Kasnije sam se čuo sa majkom koja mi je rekla "Otišao je naš Laki". Pitao sam u koje vreme je izdahnuo, rekla mi je "u četiri popodne" po srpskom. To je bilo tačno ono vreme kada sam imao visok pritisak. To je bilo predosećanje - ispričao je Veljko za jedan magazin.

Foto: e-stock/KOBRA
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević

Verica ima samo lepe reči za njegovog oca, iako su mnogi pričali da on ne podržava brak svog sina.

- On i Veljko su imali neverovatnu vezu. Da je više takvih ljudi, svet bi bio mnogo lepši. On je bio čovek o kojem niko nije mogao da kaže ijednu ružnu reč, čovek koji je, što primitivci ne mogu da shvate, mene neizmerno voleo. Otišao je miran sa ovog sveta jer zna da je njegov sin srećan i da živi u velikoj ljubavi - iskrena je Verica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading