DEVOJKE SU GA SPOPADALE I JURILE NA SVAKOM KORAKU, A ONDA JE NESTAO: Ovako danas izgleda pevač Sajko! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Nikola Sarić Sajko danas izgleda neprepoznatljivo!

DEVOJKE SU GA SPOPADALE I JURILE NA SVAKOM KORAKU, A ONDA JE NESTAO: Ovako danas izgleda pevač Sajko! (FOTO)

Foto: youtube printsceen

Muzičko takmičenje "Operacija trijumf" emotovalo se 2008. godine, a jedan od favorita u istom bio je i Nikola Sarić Sajko.

Nikola je tada stekao veliku pažnju pripadnica lepšeg pola i bio jedan od favorita za pobedu. Ipak, nije nastavio da plovi muzičkim vodama.

Sajko je osvojio srca posebno ženskog dela publike, međutim, upravo tokom takmičenja, planula je ljubav između njega i koreografkinje Milice Cerović, koja je sa takmičarima svakodnevno radila na plesnim pokretima.

Foto: Youtube.com printscreen

Nikola Sarić Sajko

 

Ljubav su u početku krili, a kasnije su je i obelodanili, međutim, mnogi su sumnjali u to da će njihova ljubav opstati, budući da je Milica od njega starija 10 godina.

Ipak, Nikola i Milica pokazali su da prava ljubav ne zna za granice, pa su deset godina nakon takmičenja odlučili da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav.

Nikola se po završetku takmičenja još neko vreme bavio pevanjem, nakon čega je učestvovao u rijalitiju "Farma 2", a potom se potpuno povukao iz javnog života.

Sajko je tada odlučio da se posveti ugostiteljstvu, pa je sa prijateljem otvorio kafić, a kada su razradili biznis, otvorili su još dva lokala.

 

- Krenuo sam da držim jedan kafić sa drugarom, pa drugi i sada treći, koji je više klub i shvatio sam da mi je to isplativije nego muzika - rekao je pre nekoliko godina Sajko, a potom dodao:

- Moj život izgleda kafanski i svirački van medija. Sviram baš često, ali ne pevam. Tako mi odgovara, manje stresa i manje razmišljanja. Ne razmišljam o povratku u javni život, ne bih snimao ništa novo, ovako mi je sasvim dobro. Tek sam napunio 30 godina pa se možda i predomislim. Čujem se sa kolegama iz “Operacije Trijumf”. Skoro me je Vukašin zvao na neku zamenu. Sa Anom Bebić se takođe čujem, mada se ona udala i dobila dete, pa se sve manje i manje viđamo. Sada imamo različite navike i različite obaveze - rekao je nekada popularni Sajko.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading