BOKI 13 ZAVRŠIO U BOLNICI! Mora na hitnu operaciju, hirurzi se OGRAĐUJU od ishoda, RIZIČNA je i neizvesna!

Autor:

Zabava

17.03.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boki 13 je u lošem zdravstvenom stanju.

BOKI 13 ZAVRŠIO U BOLNICI! Mora na hitnu operaciju, hirurzi se OGRAĐUJU od ishoda, RIZIČNA je i neizvesna!

Foto: printscreen/youtube.com/Televizija 24

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, završio je u gradskoj bolnici u Skoplju gde će biti operisan, izjavio je njegov pravni tim.

Kako njegovi advokati navode, operacija želuca koju će imati je veoma rizična, ishod je nepoznat, te ističu i da se hirurzi koji će operaciju izvesti "ograđuju od rizika i odgovornosti zbog njene složenosti", prenela je agencija Makfaks.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Boki 13 mora na operaciju

Tvrde da je je operacija ''totalna gastrektomija'' posledica toga što Bokija u zatvoru ''Idrizovo'' nisu lečili po lekarskim uputstvima.

Njegov pravni tim navodi da je uputio novi zahtev za prekid izdržavanja zatvorske kazne zbog toga što nema drugog načina da se sanira njegovo stanje, i dodaje da "to dokazuje i ovo alarmantno pogoršanje".

Inače, javnosti su se obratili i roditelji Bokija 13, tvrdeći da će njihov sin nakon operacije u najboljem slučaju ostati trajni invalid, kao i da će tražiti odgovornost za to i da je njihov sin doveden u ovo stanje jer je u zatvoru bio "izložen iživljavanju, maltretiranju i mučenju".

Republika

Foto: youtube.com/Telma TV

Boki 13 u lošem zdravstvenom stanju

Podsetimo, Boki 13 od juna 2021. godine izdržava devetogodišnju zatvorsku kaznu zbog iznude novca od biznismena Jordana Kamčeva, a u novemrbu 2022. godine je zadržan u bolnici gde je iz zatvora odvene na pregled zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a kako je njegov advokat Vladimir Tufegdžić tvrdio, razlog je to što nije dobijao propisanu terapiju i adekvatno lečenje i zatvoru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading