POSLE GODINA ĆUTANJA, NATAŠA DNK OTKRILA ISTINU O MARKU I DIVNI IZ ZADRUGE: Evo šta se dešavalo noć pred snimanje emisije!

Autor:

Zabava

15.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Aksentijević otkrila detalj o Divni i Marku DNK!

POSLE GODINA ĆUTANJA, NATAŠA DNK OTKRILA ISTINU O MARKU I DIVNI IZ ZADRUGE: Evo šta se dešavalo noć pred snimanje emisije!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je voditeljku Natašu Aksentijević, koja se proslavila u projektu ,,DNK". Nataša DNK odgovorila je na intimno pitanje, a njen odgovor sve je šokirao. 

Naime, jedna od kultnih emisija ,,DNK" bila je sa Markom i Divnom DNK, koji su se nakon toga proslavili i ušli u najgledaniji rijaliti ,,Zadruga". Nataša je prvi put otkrila šta se dešavalo samo noć pre nego što se uputila ka kući.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nataša DNK u Amig show

 

 

- Ja ulazim, Divni zvoni telefon sa onom pesmom ,,I'm a Barbie girl...", ja sam tu bila u šoku i onda počinje ovo da se snima. A noć pre toga, ja sam bila sa tri svoje drugarice, dobre ribe, plakale, jer ne mogu da nađu dečka. Ja sam mislila da ih odvedem u Svilajnac, jer vidiš da tamo ide - rekla je Nataša DNK.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

15.03.2023 12:15

Danas devojke očekuju dečka milionera. E pa takvih je vrlo, vrlo malo.