MLADA, MLADOŽENJA I KUM NOSE ISTO PREZIME! Saša Milošević Mare i violinistkinja Ksenija Milošević danas slave 10 godina braka! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mare Milošević i njegova supruga Ksenija Milošević slave godišnjicu braka.

MLADA, MLADOŽENJA I KUM NOSE ISTO PREZIME! Saša Milošević Mare i violinistkinja Ksenija Milošević danas slave 10 godina braka! (FOTO)

Foto: printsscreen/milosevicexmilosevic

Kompozitor i tekstopisac Saša Milošević Mare i violinistkinja i pevačica  Ksenija Milošević danas slave 10 godina braka.

Par se venčao u tajnosti od javnosti  2013. godine, a kumovao im je glumac Andrija Milosević, koji im je javno i čestitao godišnjicu.

Republika

Foto: instagram.com/andrijamilosevic_official

Andrija Milošević čestitao godišnjicu braka Maretu i Kseniji

Podsetimo, Mare i Ksenija su sudbonosno da izgovorili daleko od očiju javnostu u stanu u kom i dan danas žive, a kako se tada pisalo, taj stan su dobili na poklon od Ksenijinog oca Bokija Miloševića.

Ono što je zanimljivo jeste činjenica da njie morala da menja prezime, s obzirom na to da se isto prezivaju, a ono što je još interesantno jeste i da se kum preziva Milošević, te je sve u znaku Miloševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading