Bivsa teniserka UNIŠTILA auto od 80.000 EVRA, pa se počastila ROLEKSOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2023

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Bojanić počastila je sebe luksuznim poklonom.

Bivsa teniserka UNIŠTILA auto od 80.000 EVRA, pa se počastila ROLEKSOM! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com/tammbojanic

Bivša teniserka i influenserka Tamara Bojanić koja se trenutno bavi snimanjem za OnlyFans počastila je sebe za 8. mart Rolex satom, vrednosti oko 20.000 evra, dok je samo dan kasnije potpuno promenila boju svog automobila. 

 

Naime, ona je svoj Audi A7 vrednosti od oko 80.000 eura prelepila roze folijom i potpuno mu promenila izgled. I dok jedni kude, drugi je podržavaju. 

 

 

Podsećamo, Tamara je za Republiku već govorila na temu OnlyFansa kao i da sve konverzacije koje joj se ne dopadnu idu na blok, ali da se od ove mreže može dobro živeti

- Iskreno nisam imala nekih preterano loših iskustava generalno gledam da svima posvetim pažnju ali cim krene u lošem pravcu ili na bilo koji način neugodno za mene odmah ih blokiram. Verovali ili ne dečko me zaista podržava i ucestvuje u svakom segmentu mog drustvenog života od slikanja itd dok naravno porodica i ne sto je donekle i razumljivo. Dosta ljudi me na ulici prepoznaje ali uglavnom sa instagrama i tiktoka. Ako pogledate moje tiktok naloge videćete i sami komentare koje tamo pišu, tako da pored takvih komentara onlyfans i ne može da te iznenadi previse. Sto se same zarade tiče tu je bukvalno nebo granica, sve zavisi od toga koliko daleko ste spremni da idete i na šta sve zelite da pristanete. Mogu vam reći da inostrane pa čak i neke naše devojke koje snimaju za of zaradjuju 50 i više hiljada dolara mesečno - ispričala je Tamara nedavno za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading