OGLASIO SE BOBAN RAJOVIĆ! Ubijenom Petru je teča, folker skrhan bolom!

Autor:

Zabava

10.03.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović ubijenom Petru je rođak.

OGLASIO SE BOBAN RAJOVIĆ! Ubijenom Petru je teča, folker skrhan bolom!

Foto: ATA Images

Boban Rajović

Ubijeni mladić u Kopenhagenu, Petar Stešević (17), bio je u srodstvu sa pevačem Bobanom Rajovićem, odnosno pevačeva supruga je Steševiću tetka.

Poznati folker se oglasio i otkrio da je istina da je Petar član familije, a dodao je i da se zahvaljuje na porukama podrške i razumevanja.

- Poštovani novinari, istina je da je Petar član moje familije. Moja supruga je njegova tetka. Kao što ste mogli da vidite u stranim, pa onda u našim medijima, u ponedeljak je tragično stradao. Suludo je pričati o tome koliko je našim porodicama ovo teško palo... Verujem u vaše razumevanje što se ovom prilikom neću detaljnije oglašavati o tome, pogovoto zbog toga što se već oglasio Petrov otac, što je svakako prikladnije. Pozdravljam vas i još jednom hvala na razumevanju. Hvala i svakom čoveku koji porodici Stašević i mojoj Dragani šalje poruke podrške i razumevanja. Na dobro im se vratilo - rekao je Boban za Telegraf koji je već nekoliko dana sa porodicom u Kopenhagenu.

Podsetimo, dvojica srpskih mladića ubijena su u ponedeljak u Kopenhagenu kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala grupa mladića. Petar je uboden nožem u srce od strane Pakistanca, dok je njegovom prijatelju prerezan vrat.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading